sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Chili-suklaa mousse - Tämä jälkiruoka sulattaa sydämesi

Chili-suklaa mousse valmistuu kymmennessä minuutissa ja se sopii niin arkeen kuin juhlaankin. 

Vaikka tässä jälkiruoassa on chiliä, niin älä anna sen säikäyttää sinua vaan kokeile rohkeasti miten mieto chilin polte vie kielesi mennessään.

Valmistusaineet:

1 rasia (400g) maustamatonta tuorejuustoa
2  rkl sokeria
4  tl vaniljasokeria
1-2 tuoretta mietoa chiliä hienonnettuna tai 1-2 tl chilijauhetta
2  dl kuohukermaa
150  g taloussuklaata

Valmistusohje:

Poista tuoreista chileistä siemenet ja pilko chili mahdollisimman pieneksi. Voit käyttää myös vahvempia chilejä halutessasi, mutta ensikertalaisille suosittelen mietoja chilejä joita saa kaupasta.
Sekoita tuorejuustoon sokerit, chili ja vaahdotettu kerma.

Sulata 100 g (20 palaa) suklaata mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Sekoita suklaa juusto-kermaseokseen.

Rouhi loppu suklaa (50 g, 10 palaa) veitsellä. Lisää vaahdon sekaan.
Tarjoile pienistä jälkiruokakulhoista tai espressokupeista.

Klikkaa tästä ja voita lahjakortti lähikauppaasi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti